Over mij

Hallo! Ik ben Stein Eek, 24 jaar oud. Afgestuurd HBO-ICT’er & nu al bijna 5 jaar bezig met Eekcomputerhulp.

Korte biografie

Ik ben al lange tijd bezig met computers, op de middelbare school heb ik een stage gedaan bij een elektronicazaak. Na de middelbare was er dan ook maar 1 optie, dat was HBO-ICT. Tijdens het begin van mijn studie ben ik begonnen met bekenden thuis helpen met computers repareren en problemen.
Dit is steeds verder uitgegroeid tot een serieus bedrijf waarmee al vele particulieren en ook bedrijven zijn geholpen. Denk aan kantoorruimtes inrichten en instellen, cloudoplossingen toepassen en bijvoorbeeld pc’s overzetten en gebruiksklaar maken.

Ervaring

Ik heb zowel als vrijwilliger en betaald werk gedaan voor de Bibliotheek Driebergen, Maarn en Leersum. Hier heb ik pc-lessen gegeven, workshops gedaan en stagiairs begeleid.
Ook heb ik gewerkt bij de winkel Telecombinatie Driebergen als verkoper en informatiepunt.
Tijdens mijn studie heb ik ook stage gelopen bij BiSC, BiSC werkt voor de openbare bibliotheken in de provincie Utrecht.
Daarnaast ondersteunt BiSC bibliotheken op het gebied van ICT-beheer en digitale veiligheid.
En tot slot heb ik een afstudeerstage gedaan bij R&R WFM, R&R staat voor Retail en Result. Zij ontwikkelen en leveren workforce management software en services.

Opleiding

Ik ben vanuit mijn opleiding gespecialiseerd in Business It & Management. Dit houdt voornamelijk in dat ik vaardig ben in eisen of wensen naar boven halen, en de kennis heb om dit daarna toe te passen.

Sinds zo’n 4 jaar ben ik bezig met Eekcomputerhulp, naast mijn studie wegens mijn interesse in mensen helpen en apparaten.

300

Klanten

1000+

Afspraken gehad

50+

Bedrijven